Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Állítsák le a nemzeti vagyon gátlástalan kiárusítását! Nyomtatás E-mail
Írta: Tiltakozó levél   
2008. május 28.

Az alábbiakban egy tiltakozó levelet teszünk közzé, amelyet néhány perccel ezelőtt juttattak el szerkesztőségünkhöz. Témája a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2008. június 3-i nyilvános árverése, pontosabban a "kiáírusítás"-keltette felháborodás.

Tovább...
 
Közgyűlési döntések az oktatási kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 28.

ImageA múlt heti közgyűlésen meghozott, oktatási kérdéseket érintő döntésekről tartott sajtótájékoztatót tegnap Boldizs Kálmánné. Az Oktatási Bizottság elnöke elmondta, hogy tíz nevelési és oktatási intézmény igazgatóját meg- illetve újraválasztották (hat óvoda, két általános iskola és két középiskola az érintett), legfontosabb témaként pedig a szakképzési-fejlesztési stratégia elfogadását emelte ki.

Tovább...
 
Építők Napja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

ImageAz ARÉV Baráti Kör Egyesület, az ÉVOSZ Szárazépítő Szakmai Tagozata és a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola idén is megrendezi az Építők Napját, amelyhez az építőiparban tevékenykedő iskolák, intézmények, vállalkozók és szakmai szervezetek is csatlakoztak. A program célja, hogy felkeltsék az érdeklődést az építőmunka iránt, s visszaszerezzék e szakma tiszteletét és megbecsülését.

Tovább...
 
Véglegesítették a szavazólapot az időközi választásra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

ImageA Székesfehérvári Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága véglegesítette a 13-as számú választókörzetben június elsején tartandó időközi választás szavazólapját. E dokumentumon a hét jelölt nevét ABC-sorrendben olvashatják a szavazópolgárok, mellettük pedig betűvel tüntették fel a jelölő szervezeteket. A szavazás vasárnap 6-19 óráig tart.

Tovább...
 
Nem csak cukorbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

A Cukorbetegekért Egyesület a cukorbetegségről és szövődményeiről tart előadást holnap, 17 órától a Régi Házában (korábban: Technika Háza). Az érdeklődők a program során a cukorbetegség neurológiai szövődményeiről hallhatnak fontos információkat, valamint feltehetik felmerülő kérdéseiket, amelyre Dr. Kerényi Levente, a Fejér Megyei Szent György Kórház osztályvezető főorvosa válaszol.

 
Vízóra-leolvasás a Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

A Fejérvíz Zrt. 2008. május 27-től június 02-ig vízleolvasást végez Székesfehérváron az „E” ütemnek megfelelően, amely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Feketehegy, Hermann O. u., Ligetsor, Palotai u., Part u., Szárazrét, Szedres dűlő és út, Szent Gellért utca, Szömörce u., Szúnyog u., Tobak u., Vargacsatorna-part, Új Gellértsor.

Tovább...
 
Ahogy a Jobbik értékeli a legutóbbi közgyűlést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete sajtótájékoztatót tartott a Szent István Könyvesházban ma délután. A téma ezúttal a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történtek értékelése volt.

Tovább...
 
ADÓVEVŐJÜKET KERESIK A TŰZOLTÓK! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. május 26.

ImageElveszett a székesfehérvári tűzoltóság két EDR kézi rádiója tegnap délután Székesfehérváron, a Bregyó közi szabadidőközpontban, a régiós családi nap rendezvény ideje alatt. A készülékek a civil emberek számára használhatatlanok, a tűzoltók munkájához, a káreseteknél történő kommunikációhoz, a kapcsolattartáshoz viszont elengedhetetlen fontosságú. A tűzoltóság kéri a becsületes megtalálót, tegyen bejelentést a 105-ös segélyhívón, vagy a rádiókat adja le a parancsnokságon a Szent Flórián 2. szám alá.

 
Lezárják a Várkapu utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Kortárs Művészeti Fesztivál egyik rendezvénye miatt holnap 6-21 óráig lezárják a Várkapu utcát Székesfehérváron. Azok, akiknek a Várkapu utcába szól a parkolási engedélyük, a program ideje alatt a környező parkolókat igénybe vehetik.

 
Aszalódtunk Aszalvölgyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 25.

ImageRúgták a bőrt, izzadtak piszkosul – és a portól bizony piszkosan – a Fidesz által rendezett pikniken a focibajnokságra benevezett férfiak és ifjú titánok. Az Aszalvölgyi Partyra sajnos mégsem tudott eljönni Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke, így csapatának, a „Fidelitas”-nak – valószínűleg ebbéli bánatában – a bajnokságon csak az utolsó helyezést sikerült megszereznie.

Tovább...
 
Kegyelmet a székesfehérvári királysíroknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Nyílt levél   
2008. május 24.

ImageA III. Béla Lovagrend "magistere", dr. Töpler László egy nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz a Nemzeti Emlékhely kapcsán, amit most teljes hosszában közzéteszünk. Lévén az ügy minden székesfehérvári lakót (sőt, nemcsak a helybelieket!) értinti, s mielőbbi KÖZÖS fellépést kíván.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1851 1852 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20428 - 20438 / 20499